Wang Toppidrett

SF har signert en samarbeidsavtale med Wang i Vestfold

Dette gjelder også Wang Ung og Wang Toppidrett

SF og Wang i Vestfold har allerede et velfungerende samarbeid, men ønsker selvsagt å utvikle dette ytterligere. Derfor var det på tide å evaluere den nåværende modellen – og definere framtidens samarbeid gjennom en detaljert intensjonsavtale. – Gjennom en grundig gjennomgang – så har vi utarbeidet den nye avtalen som formelt sett trer i kraft den 1. August. Avtalen varer fram til 30. Juni 2026, men målsettingen er selvsagt å forlenge. Intensjonen med dette er jo å optimalisere det hele – vi vil gjerne jobbe enda bedre og tettere sammen. Et av grepene er å benytte de samme trenerne – både på skolen og på treningsfeltet.  Det er innlysende at en og samme trener begge steder er den beste løsningen. Man kommer tettere på utøveren – og alt blir enklere når spiller og trener har tette bånd og kjenner hverandre godt. Nå vil vi kvalitetssikre at SFs utviklingsstrategi i enda større grad enn tidligere – går via Wang. Den nye avtalen definerer dette samarbeidet veldig klart og tydelig. Toppidrettssjef for Wang Tønsberg AS – Geir Erlandsen – er tilfreds med ordlyden og innholdet i intensjonsavtalen. (På bildet over ser vi fra venstre – Espen Bugge Pettersen (SF), Barbro Kvåle Trømborg (Idrettsansvarlig Wang Ung Sandefjord AS), Geir Erlandsen (Toppidrettssjef  Wang Tønsberg AS), Ole Jonny Borgersen-Berg (SF) og Martin Jensen (SF).

 

For SFs del så begynner vi å ane gevinsten av å være herre i eget hus. - VI merker i praksis at vårt nye kunstgressdekke samler klubben på et sted – og bruksverdien på banen er en helt annen enn da det var naturgress her. Vi slipper lenger å farte rundt for å lete opp en egnet treningsbane. Nå kan vi gå fem meter ut på vårt eget dekke fra vår faste garderobeplass. Vi har møterom, administrasjon, kantine og trenerkontorer på et sted. Nå har vi helt andre fasiliteter å tilby. Dette er selvsagt fristende for mange. Nå kan alle klubbens lag få treningstid her på Jotun Arena – og det gir jo også samarbeidet mellom Wang og SF langt større forutsigbarhet.  Vi skal anstrenge oss for at kombinasjonen skolegang og toppidrett skal fungere optimalt. Kan vi kommunisere at Sandefjord Fotball har en modell – som både kan gi avgangsvitnemål og store utviklingsmuligheter – så kan det selvsagt virke spennende for de aller beste, unge talentene. Uansett hvor de måtte komme fra – også utenfor fylkets grenser. Daglig leder i SF – Espen Bugge Pettersen – er fornøyd med innholdet i den nye samarbeidsavtalen. Nå gjelder det bare at kommunikasjonen fungerer tilfredsstillende partene imellom….

 

Toppidrettssjef Geir Erlandsen har også både et ansvar og et sterkt ønske om at den nye intensjonsavtalen og internkommunikasjonen vil dra samarbeidet videre. I positiv retning. – Vi har jo god erfaring med den modellen som fungerer bra – som for eksempel hos Ham/Kam, Fredrikstad og på Lillestrøm. Vi har sett på deres vellykkede samarbeid Wang Toppidrett har i disse klubbenes nærområde – og høstet mye lærdom derfra. Vi er ganske så overbevist om at vår modell her nede i Vestfold også skal funke utmerket. Vi er jo i utgangspunktet en privat skole – og det brukes store ressurser på at blant annet de spillerne med proffkontrakt hos SF – skal få en så optimal skolehverdag og en velfungerende utviklingsarena som overhodet mulig. Geir Erlandsen summerer opp etter at nøkkelpersoner – både fra SF, Wang Tønsberg AS og Wang Ung Sandefjord AS – har signert avtalen.  

 

 

Annonse fra Eliteserien: