SF med uavgjort mot sterke Brann

- Det kjennes ut som to tapte poeng...

(SF-Brann 2-2, Jotun Arena). Det var som vanlig stort engasjement på SF-benken – og trener Hans Erik Ødegaard var selvsagt skuffet over at Branns utligningsmål kom på overtid. Dommer Christian Moen hadde lagt til fire minutter – og vi gikk inn i forlengelsen med ledelse. Vi tittet på klokka da Niklas Castro kjørte en piruett ute på kanten av 16-meteren – etter en fin pasning fra Felix Horn Myhre. Han skjøt via foten til vår kaptein Filip Ottosson – og ballen gikk i en bue over Hugo Keto og bort i det lengste hjørnet. Da sto det 91.24 på stadionuret. (På bildet over ser vi en engasjert Ødegaard foran SFs innbytterbenk – foto NTB).  – Dette føles som to tapte poeng – og ikke ett vunnet. Det er bittert at baklengsen kommer på overtid. Det var mye å være fornøyd med – men her burde vi selvsagt fått med oss alle tre. Trener Hans Erik er bare sånn passe fornøyd etter 2-2 mot Eirik Hornelands gutter.

Før kampen mot bergenserne – så hadde vi spilte tre strake uavgjorte på vår hjemmebane. Og jevnt skulle det bli denne gangen også. Det startet litt skummelt, men Ole Didrik Blombergs skudd ble blokkert av Stian Kristiansen. Dette skjedde før halvminutter var gått – og vi ventet litt engstelig på fortsettelsen. Det var ingen grunn til det. For bare etter ni minutters spill – så avsluttet vår nye storscorer Stefan Ingi Sigurdarson et vakkert SF-angrep. Det geniale gjennomspillet fra Jakob Dunsby var det skyhøy klasse på – og avslutningen sto ikke tilbake. Ballen ble sendt mellom beina på Mathias Dyngeland – og 1-0 til hjemmelaget. For øvrig islendingens tredje seriescoring for sin nye arbeidsgiver. Og vi kan vel si det som sikkert – at herfra kommer det flere seriemål.

Før pausesignalet – så utlignet Norges nye stjerneskudd – Feilx Horn Myhre. Etter et fint forarbeid av Aune Heggebø. 1-1. I den andre halvdelen så skjer det ikke all verden før Loris Mettler skaller inn ledermålet. For øvrig etter et praktfullt angrep. Eman Markovic finner Jakob Dunsby på lengste – han viser overblikk og hodestyrke og finner Loris alene inne i midten. Han får æren av å «bukke» inn ledermålet. Og det gjør han på et fremragende sett. Så virker det som om vi har full kontroll en lang, lang stund. Spesielt var Fredrik Berglie en klippe i vårt midtforsvar – og avviste alt som kom fra Brann-angriperne. Og da vi var på vei til å innkassere tre poeng og avansement på tabellen – så kom utligningen via «Otto» sitt bein og i nettet bak Keto. Og vi er helt enige med Hans Erik – her hadde vi fortjent bedre…..