Det lugger litt for våre gutter om dagen...

SF2 fortsatt uten borteseier...

(Vindbjart-SF2 3-1, 3.Divisjon – avdeling 2, Sparebank Sør-banen Vennesla). Sebastian Holm Mathisens fremragende hodestøt - i sekundene før dommer Simon Drejer Laustsen skulle blåse pausesignalet – ga håp om årets første borteseier for laget til Samir Saric. ( På bildet over ser vi Sebastian Holm Mathisen på trening sammen med med Maudo Jarjue - foto NTB), Et strålende angrep fra bortelaget – endte opp hos Filip Loftesnes-Bjune – som presist sendte ballen inn til «Sebs» lyse hode. 1-2 på dette tidspunktet – og vi hadde både et initiativ og et håp om å få med oss noe hjem fra Sørlandet. Før dette så hadde Vindbjarts kjappe angriper – Magnus Aamodt scoret to ganger. Den første kom etter at vår målvakt Alf Lukas Grønneberg mistet balansen – da han skulle feie ballen ut fra fem-meteren. Ballen traff en med feil farge på drakta – og vertene fikk et billig ledermål. Vi laster ikke keeper Grønneberg. Dette noterer vi på uflaks-kontoen. Da var det gått en halv time.

Bare minutter seinere var han der igjen – Magnus Aamodt – og sendte en av opprykkskandidatene opp i en 2-0 ledelse. Da så det mørkt ut – men så ga Sebastian Holm Mathisen oss trua og ekstra motivasjon inn til pausepraten. Vi visste på forhånd at laget til den gamle islandske toppspilleren – Stefan Gislason – er gjerrige bakover. De har heller ikke for vane å score altfor mange mål framover. Likevel skulle de klare tre fulltreffere denne kvelden. For igjen var Magnus Aamodt våken – og trillet en ferdigscoret pasning til Eskil Duesund – som sendte ballen inn i det åpne buret. – Det var slurvete forsvarsspill ved flere anledninger – og det ble skjebnesvangert. Vi ga bort altfor billige mål. For rent spillemessig holdt vi minst følge med dem i store deler av matchen. Trener Samir Saric summerer opp etter nok et bortetap – og er selvsagt skuffet over at vi må dra den lange veien hjem fra Vennesla uten poeng. Vi står fortsatt med 10 poeng.

Vi hadde denne gang med oss Marcus Melchior, Alf Lukas Grønneberg, Filip Loftesnes-Bjune og Sebastian Holm Mathisen – alle kandidater til Eliteserielaget. Men SF2 sin toppscorer så langt i sesongen – Storm Bugge Pettersen var ikke med nedover. Han har fem seriemål så langt. Han var selvsagt savnet. Vi merket oss at laget denne gangen hadde en bedre balanse – i og med at det var med spillere med toppserie-erfaring. Vi skal likevel huske at vi møtte en bra motstander denne gangen. Og hjemmelaget var disiplinerte og godt organisert defensivt. Seieren sendte dem opp i tetsjiktet – og dessverre oss ned i nedrykksstriden. – Likevel styrte vi i store deler kampen – og så er jeg veldig fornøyd med Kristoffer Halvorsen på vår midtbane. Han er framtiden til SF – og husk at han er 2008-årgang. Jeg er frustrert over tapet – men minner om at dette er læring og utvikling. Men vi må for all del beholde plassen i 3. Divisjon. Nå er det nye lodd til neste lørdag. Hjemme på Jotun Arena mot Sola. Samir lover full mobilisering til den kampen. Vi ses der…