Et sterkt bortepoeng i Drammen..

- Jeg kunne ha avgjort dette....

(Strømsgodset-Sandefjord Fotball 1-1, Marienlyst Stadion). Eman Markovic var totalt utslitt da dommer Christian Moen blåste i sin fløyte for siste gang. Lyngdølen – som er på lån fra IFK Gøteborg – spilte en strålende kamp og løp sokka av seg ute på det nye kunstgresset. Hans sugende kontringer mot slutten –  tømte han for de siste kreftene. Sørlendingen var helt tom etter 97 minutter på «Gamle gress». (På bildet over ser vi Eman feire sammen med målscorer Mettler og flere andre SF-spillere – foto NTB).– Jeg var helt ferdig mot slutten. Hadde jeg hatt litt mer kraft i beina – så kunne jeg ha avgjort det. Og det hadde ikke vært ufortjent med SF-seier etter min mening. Likevel må vi si oss fornøyd med uavgjort. Det er totalt sett et rettferdig resultat. De kunne selvsagt ha scoret på sine sjanser – og vi hadde store nok muligheter vi også. Men klar framgang fra våre to siste hjemmekamper mot Ham/Kam og Tromsø. Eman Markovic spilte en av hovedrollene i den viktige bortekampen mot «Godset»- og han la ned et enormt stykke arbeid.

Kampen ble utsatt et kvarter da regnet høljet ned over Drammen – og det tordnet og lynte over arenaen. Da dommer Moen satte det i gang – så kom det nok en byge – denne gang med tennisballer. Og like etterpå kom det en ny bøtte med baller innpå banen. Som vi vet, er dette en protest mot VAR – og motstanden er massiv blant landets mange supportere. Da spillet kom i gang – så skjedde det ikke all verden før i de siste minuttene inn mot pause. Først så fikk Logi Tomasson to sjanser – etter at Fredrik Berglie hadde blokkert det første forsøket fra islendingen. På returen så satt ballen i nettet – men Stian Kristiansen klarte nesten å avverge på streken. 1-0 til hjemmelaget.

Men på overtid i første omgang – så fikk Loris Mettler score sitt første Eliteseriemål. Han plasserte ballen presist nede i Per Kristian Bråtveits venstre hjørne – med kirurgisk presisjon. – Jeg så at det var fullt av folk foran meg, men jeg fant en liten åpning. Det gikk akkurat. Sveitseren som i fjor spilte for Raufoss – fikk sjansen fra start – og spilte en solid match på midten. Flere mål ble det ikke. Utrolig nok. – Dette var en kamp som kunne gått hvilken vei som helst. Vi hadde store nok muligheter, men hadde ikke nok saft i beina i sluttfasen. Selv om det er masse å rette på, så står vi på hele veien. Gutta gir alt. Det skal de ha. Trener Hans Erik Ødegaard noterer seg klar progresjon etter to hjemmetap.