Opphentingen til SF2 lykkes nesten

- Vi ble for passive i første omgang

(Brodd-SF2 4-3, NSE-banen - 3. Divisjon, avdeling 2). Da Storm Bugge Pettersen iskaldt trillet inn en korrekt idømt straffe etter 71 minutter – så var det kamp igjen. Og vi hadde startet opphentingen etter at vi lå under 0-3 ved pause. Nå var vi plutselig bare ett mål bak – og gutta hadde fått los. (På bildet over ser vi Samir i sine glansdager – han måtte virkelig heve stemmen i pausen – foto NTB).  – Så gjør vi en feilvurdering fem minutter etter scoringen til Bugge – og dermed så var det kjørt. Det var så forbannet synd at vi ikke var på jobb i de første 45 minuttene. Den omgangen kan vi ikke være bekjent av. Jeg måtte bruke utestemme i garderoben i pausen – og våre unge spillere fikk klar melding om at dette var voksenfotball. Og ikke noe annet. Budskapet må ha gått inn – for i andre halvdel scoret vi tre og var det klart beste laget. Trener Samir Sarics instrukser hadde tydeligvis nådd fram. For det var to vidt forskjellige omganger.

For det var som Samir summerte opp etter kampslutt nede på Midjords Kunstgressbane. Det var en svak innledning på dette viktige borteoppgjøret for våre gutter. Mandalskameratene lurer litt bak oss på tabellen – og vant sin kamp mot Odd2 tidligere på ettermiddagen. Det blir et spennende og viktig oppgjør førstkommende lørdag hjemme på Jotun Arena. Nettopp mot kameratene fra Mandal. Over til vår tamme start nede i Stavanger-området. Det sto 0-3 ved pause – og som Samir forteller: - Brodd var helt overlegne. Vi var for langt unna våre motstandere – og ga dem fritt spillerom. Vi ble rett og slett tatt på senga – og var milevis unna vanlig standard. Vi får glede oss over innspurten vår – og jeg er overbevist om at hvis dommer Georg Bårdsen hadde lagt til et par minutter til – så hadde vi klart uavgjort. Sånn ble det ikke – og våre ble litt frustrert da det hele var over. Samir Saric er likevel stolte av sine talenter.

For gjestene stupte ut av startblokkene etter at Samir hadde hevet stemmen i pausen. Innbytter Emil Andre Jevard-Skuland brukte bare fire minutter på det litt lurvete underlaget her nede – før han fra spiss vinkel feide inn 1-3. Og keeper Erlend Jacobsen – som trener med Viking et par ganger i uka – klarte ikke å heve armene. Et lite håp ble tent. Og da Bendik Berntsen brutalt ble lagt ned i feltet – og dommeren pekte på 11-meteren – så ble det liv på gjestenes benk. «Bugge» la ballen til høyre – og 25 år gamle Jacobsen lå flat i det venstre hjørnet. 2-3. Og nå spilte vi virkelig god fotball. – Men det ble litt for mye fokus framover – og vi gjorde en feilbedømming – og dermed så kunne Brodds bestemann Vegard Aasen kontrollert styre inn 4-2. Og selv om lovende Bendik Berntsen tuppet frekt inn 3-4 helt på tampen – så var det gått 94.58. Og like etterpå så var det slutt. – Nå har vi alt i våre hender til lørdag. Og det er slike matcher vi liker. Samir skal «preppe» sine gutter fram mot sesongens viktigste kamp. Mot Mandalskameratene hjemme.